The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis

Petrenyi Dora (2019) The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation.pdf] PDF
Dissertation.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Weninger Agnes
Belső
Master Instructor

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sustainable development, Menu analysis, USA
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 09. 15:07
Utolsó módosítás: 2019. Nov. 11. 12:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet