Business opening in Budapest, feasibility study of an all free fast-food restaurant

Malcsiner Eszter (2019) Business opening in Budapest, feasibility study of an all free fast-food restaurant. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation Malcsiner Eszter.pdf] PDF
Dissertation Malcsiner Eszter.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (854kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
adj. Papp Judit
Belső
Adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Feasibility Study, all free, food truck, fast-food, business opening
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 08. 10:30
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 06. 13:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet