A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe

Korsós Gabriella (2019) A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Korsos_Gabriella_BJGKUS.pdf] PDF
Korsos_Gabriella_BJGKUS.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

A diétás ismeretek integrálása a középszintű vendéglátó képzésekbe

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdász tanár MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Tóth Gábor
Belső
Mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Diéta, Oktatás, Vendéglátás,, Táplálékallergia, gyakorlati képzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 10. 09:20
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 03. 16:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet