Az Akadémia Catering versenyképességének elemzése a hazai és nemzetközi rendezvénypiacon

Vidovenyecz Erika (2019) Az Akadémia Catering versenyképességének elemzése a hazai és nemzetközi rendezvénypiacon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Vidovenyecz Erika_YUBH8Y_FOSZK T-V, Turizmus szakirány.pdf] PDF
Vidovenyecz Erika_YUBH8Y_FOSZK T-V, Turizmus szakirány.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Szalók Csilla
Belső
Intézetvezető

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: versenyképesség, Rendezvényszervezés, catering
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 10. 09:43
Utolsó módosítás: 2019. Aug. 30. 10:52

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet