A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint

Zsidy Enikő (2019) A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Zsidy Enikő_DO18AT.pdf] PDF
Zsidy Enikő_DO18AT.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
Belső
Mestertanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Étlap, Sopron, Ételérzékenység
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 13. 12:26
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 10. 15:34

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet