Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben

Szalai Dóra (2019) Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szalai Dóra_L6XS0Y_TV.pdf] PDF
Szalai Dóra_L6XS0Y_TV.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
Vendéglátás szakirány vezető, PhD

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Humán-erőforrás kezelés, Food & Beverage, SWOT elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 14. 13:22
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 21. 14:17

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet