A Nordsee Étterem SWOT- és PEST-elemzése

Tihanyi Beatrix (2019) A Nordsee Étterem SWOT- és PEST-elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of ProjektmunkaTihanyi Beatrix (1).pdf] PDF
ProjektmunkaTihanyi Beatrix (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
Docens PhD

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Franchise, Gyorsétterem, Halak
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 14. 13:26
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 10. 10:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet