Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése

Rozbora Zsófia (2019) Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of PROJEKTMUNKA RZS.pdf] PDF
PROJEKTMUNKA RZS.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Desszert, Étlap, Étlapelemzés, Táplálékallergia, Táplálékintolerancia, 4 csillagos szálloda, Wellness, allergén jelölések, Gluténmentes és laktózmentes ételek, cukormentes sütemények, Velencei-tó
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 15. 09:28
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 09. 13:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet