Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban

Legindi Cintia Erika (2019) Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Élelmiszerhigiéniai-feltételek-bemutatása-a-Velence-Resort-Spa-ban.pdf] PDF
Élelmiszerhigiéniai-feltételek-bemutatása-a-Velence-Resort-Spa-ban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (852kB)

Magyar cím

Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
Docens

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: élelmiszerhigiénia, HACCP, Velence Resort&Spa, Mikrobiológia, Higiénia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 15. 11:12
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 06. 09:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet