A streetfood és a kézműves sörök kapcsolata

Pusztai Árpád (2019) A streetfood és a kézműves sörök kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Pusztai_Arpad_HY21LA.pdf] PDF
Pusztai_Arpad_HY21LA.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nagy Mihály
Belső
mesteroktató

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: streetfood, kézműves sör, nagyüzemi sörök, sör történelem, sörrel készült ételek, Sörfőző üzemek építése, rangsor
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 17. 12:32
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 21. 14:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet