A Zala-Feed Kft. és logisztikai tevékenységeinek bemutatása

Boronyák Flóra (2019) A Zala-Feed Kft. és logisztikai tevékenységeinek bemutatása. Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg.

[thumbnail of boronyák_flóra_2019máj_titkos.pdf] PDF
boronyák_flóra_2019máj_titkos.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2024. Május 15..

Download (2MB)

Absztrakt (kivonat)

Zala-Feed Kft. eredményes működése hosszú távon csak úgy biztosítható, ha szolgáltatásainak színvonalát a nemzetközi és a hazai piac mindenkori igényeihez alakítja. A cég hírnevének, piaci pozíciójának fenntartását és erősítését megbízható, magas színvonalú, minőségi munkavégzés és hatékony minőségirányítás garantálja. Ezért kiemelt fontosságot tulajdonít a céljainak elérését biztosító minőség, a minőségügyi rendszer és a szolgáltatási kultúra folyamatos fejlesztésének. Minőségügyi rendszerét úgy alakította ki, és úgy működteti, hogy az megfeleljen a takarmánybiztonsági követelményeknek, partnereik elvárásainak, a hazai és a nemzetközi előírásoknak, és biztosítsa a cég eredményességét, céljainak megvalósítását. A vezetőség elkötelezte magát, hogy a legmegfelelőbb módon alakítja ki és vezeti be minőségpolitikáját. A folyamatok feltételeit úgy alakítja ki, hogy azok elősegítsék a minőségpolitika megvalósításához szükséges tevékenységeket. A Zala-Feed Kft. termékbiztonsági rendszer keretében szabályozta termék előállítási és ellenőrzési tevékenységét, mely kitér a beszerzés, gyártás, ellenőrzés, külső-belső raktározás értékesítésre, valamint az e tevékenységet támogató folyamatokat. E rendszer a folyamatok rendezettségén és folyamatos javításán keresztül a vevők elégedettségét és az előállított termék biztonságát célozza meg. A rendszer célja a folyamat műveleti lépéseinek vizsgálatán keresztül feltárni azokat a pontokat, amelyek állati és az emberi egészséget veszélyeztetik és a késztermékek biztonsága szempontjából kritikusnak tekinthetők. A folyamatok végrehajtásához pontos, gyors és hatékony logisztikai információs rendszerre van szükség. A vállalati szintű információs rendszerek a vállalatok informatikai folyamatait ellátó, koordináló, vezérlő számítógépes rendszerek, melyek a vállalaton belül zajló logisztikai folyamatok támogatására készülnek.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg

Tanszék

Logisztika és Menedzsment Informatika Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Gazdálkodás és Menedzsment

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gubán Miklós
Belső
főiskolai tanár
NEM RÉSZLETEZETT
Péter György
Külső
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: feldolgozó vállalat, termékbiztonság, alapanyag, termék visszahívás, vállalati informatika, logisztikai információs rendszer, Zala-Feed Kft. (Ormándlak)
Felhasználói azonosító szám (ID): Szabó G. Tibor
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 16. 08:37
Utolsó módosítás: 2019. Jún. 12. 09:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet