A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban

Lőrincz Anna (2015) A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of LŐRINCZ ANNA - 2015 - SZAKDOLGOZAT v2.pdf] PDF
LŐRINCZ ANNA - 2015 - SZAKDOLGOZAT v2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Tanársegéd
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Magyar vendéglátás, Gluténmentes, Gluténérzékenység, Értékesítés, Budapest
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 07. 16:16
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 12:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet