Kenyérfajták és kenyérfogyasztási szokások a hazai lakosság és a vendéglátás körében

Dedinszky Emese (2015) Kenyérfajták és kenyérfogyasztási szokások a hazai lakosság és a vendéglátás körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of DEDINSZKY EMESE_SZAKD.pdf] PDF
DEDINSZKY EMESE_SZAKD.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kenyér, Kenyérfogyasztás, Sütőipari termékek, Vendéglátás, Pékáru
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 05. 15:57
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 21. 10:29

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet