A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint

Goda Orsolya Éva (2019) A Paris Budapest Restaurant and Bar étlap elemzése, különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Goda_Orsolya_Éva_PGYPQS.pdf] PDF
Goda_Orsolya_Éva_PGYPQS.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
Belső
mester tanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Étlap, Elemzés, Francia, Magyar, Konyha
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 20. 10:16
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 04. 10:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet