A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben

Bartos Boglárka (2019) A vendég diétás ételválasztásának lehetősége az Abacus Business&Wellness Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bartos Boglárka_SU12GB_TVvendFOSZK.pdf] PDF
Bartos Boglárka_SU12GB_TVvendFOSZK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (25MB)

Absztrakt (kivonat)

A különböző betegségek gyógyulási folyamatában a megfelelő étkezés jelentősen növeli az orvosi kezelések hatékonyságát. A projektmunkámban arra keresek megoldást, hogy egy üdülés alkalmával a nem egészséges, tudatosan étkező vendégek mit tudnak fogyasztani az Abacus Hotel kínálatából. A kutatásom során személyes interjúkat készítettem a szállodában dolgozó séffel, a szakácsokkal és a felszolgálókkal.

Angol cím

The possibility of choosing dietetic food in Abacus Business&Wellness Hotel

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kádas Lajos
Belső
Óraadó, főiskolai tanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Diéta, Betegség, Speciális étrend
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 22. 12:59
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 02. 14:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet