Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása az Aqua Hélia Termálkristályban

Nyisztor Réka (2019) Hagyományos és új konyhatechnológiák elemzése és az ezekhez alkalmazott berendezések, gépek bemutatása az Aqua Hélia Termálkristályban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Nyisztor_Réka_JQT6UX.pdf.pdf] PDF
Nyisztor_Réka_JQT6UX.pdf.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Konyhatechnológia, konyhai berendezések, Hagyományos technológia, Modern technológia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 12. 15:19
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 21. 14:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet