A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében

Cavicchiolo Gabriella (2019) A magyar és az olasz konyha kapcsolata a halfogyasztás tekintetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Cavicchiolo Gabriella 1..pdf] PDF
Szakdolgozat Cavicchiolo Gabriella 1..pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Halfogyasztás, Magyar konyha, Olasz konyha, Egészséges táplálkozás, Olaszország régiói
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 16. 10:34
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 24. 16:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet