A sült tea, mint különleges termék a vendéglátásban

Dabis Debóra (2019) A sült tea, mint különleges termék a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dabis_Debóra_RFA57U.pdf] PDF
Dabis_Debóra_RFA57U.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

A sült tea, mint különleges termék a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
Docens Oktatási és oktatás támogatási koordinátor PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Tea, Sült tea, Vendéglátás, Különlegesség, Ital
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 14. 13:27
Utolsó módosítás: 2020. Júl. 09. 14:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet