A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása, szervezése

Kertész Nikolett (2019) A gasztronómiai rendezvények lebonyolítása, szervezése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kertesz_Nikolett_B1VJRY.pdf.pdf] PDF
Kertesz_Nikolett_B1VJRY.pdf.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (935kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Tóth Gábor
Belső
mesteroktató

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Gasztronómia, Vendéglátás, Rendezvényszervezés, Rendezvénylebonyolítás, Projektmunka
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 14. 14:50
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 21. 12:27

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet