Kávé és csokoládé desszertek párosítási szokásainak összehasonlítása Amerikában és Magyarországon

Lakó Nóra Petra (2019) Kávé és csokoládé desszertek párosítási szokásainak összehasonlítása Amerikában és Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Lakó_Nóra_Petra_JH2XSD_TVvend.pdf] PDF
Lakó_Nóra_Petra_JH2XSD_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
Docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kávé, Csokoládé, párosítás, kávé és csokoládé párosítás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 15. 12:20
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 25. 16:36

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet