Hungarikumok, mint gasztronómiai vonzerők szerepe a magyar turizmusban

Ritz Noémi (2019) Hungarikumok, mint gasztronómiai vonzerők szerepe a magyar turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Ritz_Noémi_R9UO94_TV.pdf] PDF
Ritz_Noémi_R9UO94_TV.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter Flórián
Belső
Mestertanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Hungarikumok, Gasztronómiai fesztiválok, Népünnepély, Idegenforgalom, Hagyomány, Posztmodern turizmus
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 19. 13:29
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 28. 10:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet