A közösségi média posztok hatása a fogyasztói preferenciákra cukrászkészítmények esetében

Kapunics Gréta (2019) A közösségi média posztok hatása a fogyasztói preferenciákra cukrászkészítmények esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kapunics_Greta_BAE7OK.pdf] PDF
Kapunics_Greta_BAE7OK.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás alapképzés (nappali, magyar nyelvű)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: közösségi média, cukrászat, újhullámos
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 22. 10:16
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 25. 13:18

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet