A kovászos péktermékek jelentősége és lehetséges integrációja a gluténmentes étrendbe

Hóka Ádám Máté (2019) A kovászos péktermékek jelentősége és lehetséges integrációja a gluténmentes étrendbe. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SzakdolgozatHóka Ádámvégleges.pdf] PDF
SzakdolgozatHóka Ádámvégleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil. Lugasi Andrea
Belső
Főiskolai tanár, tanszékvezető

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kovász, gluténmentes, gluténérzékenység, kenyér, glutén
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 21. 16:19
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 25. 13:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet