Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő

Hock Rafael (2019) Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Hock_Rafael_UFPZIC.pdf] PDF
Hock_Rafael_UFPZIC.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2040. November 21..

Download (996kB)
[thumbnail of SKM_C45819112212070.pdf] PDF
SKM_C45819112212070.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (50kB)

Magyar cím

Esettanulmány és fejlesztési terv egy Bükfürdői F&B egységről

Angol cím

Case study and developmental business plan of an F&B Unit in Bükfürdő

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus vendéglátás angol nyelven

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
instructor

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Case study, Business Development, Restaurant, Branding, Family Business
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 22. 12:24
Utolsó módosítás: 2020. Júl. 09. 13:37

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet