A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében

Dobos Boglárka (2019) A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dobos_Boglárka_Szakdolgozat_Végleges_Nyomtatni.pdf] PDF
Dobos_Boglárka_Szakdolgozat_Végleges_Nyomtatni.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

A rovar alapú élelmiszerek elfogadottsága hazai fogyasztók körében

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: rovar, élelmiszerek, fogyasztók
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 21. 13:19
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 25. 13:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet