The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept

Takács Péter Gergő (2019) The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of TP_Dissertation official tükörmargó.pdf] PDF
TP_Dissertation official tükörmargó.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Az árképzési stratégiák szerepe a fenntartható étterem koncepcióban

Angol cím

The role of pricing strategies in the sustainable restaurant concept

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás angol nyelven

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
instruktor

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: sustainable tourism, Sustainability, pricing strategies, Green restaurant
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 21. 13:12
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 28. 13:27

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet