Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben

Mestyák Ágnes (2019) Higiéniai szabályok betartása egy vendéglátóiari egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of MestyákÁgnes_TW6SZC_TVvend.pdf] PDF
MestyákÁgnes_TW6SZC_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
Docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Baktériumok, Higiénia, HACCP, Élelmiszer-biztonság
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 22. 10:58
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 26. 16:51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet