Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása

Szalay Virág Éva (2019) Egy elképzelt vendéglátó egység HACCP - rendszerének kialakítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szalay_Virág_Éva_H10MQ0.pdf] PDF
Szalay_Virág_Éva_H10MQ0.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Horváth Kinga
Belső
egyetemi docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: HACCP-rendszer, Étterem kialakítás, Élelmiszer-biztonság, Veszélyelemzés, Személyi higiénia
Felhasználói azonosító szám (ID): Szalay Virág
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 25. 09:18
Utolsó módosítás: 2019. Nov. 25. 09:18

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet