Refuse, reuse, recycle: What are the opportunities of cafés towards the zero waste trend in Budapest?

Keszei Zsófia (2019) Refuse, reuse, recycle: What are the opportunities of cafés towards the zero waste trend in Budapest? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Refuse-reuse-recycle-What-are-the-opportunities-of-cafés-towards-the-zero-waste-trend-in-Budapest.pdf] PDF
Refuse-reuse-recycle-What-are-the-opportunities-of-cafés-towards-the-zero-waste-trend-in-Budapest.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (6MB)

Angol cím

Refuse, reuse, recycle: What are the opportunities of cafés towards the zero waste trend in Budapest?

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás angol nyelven

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Weninger Ágnes
Belső
Mesteroktató/Angol Turizmus BSc képzésvezető

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: zero waste, eco-friendly, café, coffee shop, environment, Budapest
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 26. 15:24
Utolsó módosítás: 2020. Júl. 09. 13:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet