Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective

Huszák Paula Linda (2019) Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Huszák_Paula_Linda_TAZEKR_TVtur.pdf] PDF
Huszák_Paula_Linda_TAZEKR_TVtur.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (904kB)

Magyar cím

Egy Fenntartható Étterem Tervezése Mai Szemlélettel

Angol cím

Design of a Sustainable Restaurant with Today's Perspective

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás angol nyelven

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Weninger Ágnes
Belső
Mesteroktató/Angol THM képzésvezető

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Sustainability, Restaurant, Design, Development, Environment
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 27. 13:30
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 14. 12:38

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet