Az ételpazarlás vizsgálata egy szálloda cukrász üzemében

Végh-Bodor Lola (2019) Az ételpazarlás vizsgálata egy szálloda cukrász üzemében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozat_vegleges.pdf] PDF
szakdolgozat_vegleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (9MB)

Magyar cím

Az ételpazarlás vizsgálata egy szálloda cukrász üzemében

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás alapképzés (nappali, magyar nyelvű)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
PhD Karakasné Dr. Morvay Klára
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: ételpazarlás, Szálloda, Cukrászat
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 26. 16:06
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 26. 15:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet