A gasztronómiai programok, népi ételek megjelenésének hatása Balaton régió turizmusának fejlődésére

Gál Zsanett (2019) A gasztronómiai programok, népi ételek megjelenésének hatása Balaton régió turizmusának fejlődésére. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gál Zsanett - A8IPJS.pdf] PDF
Gál Zsanett - A8IPJS.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter Flórián
Belső
mestertanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Balaton, Programok
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 27. 10:29
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 28. 09:37

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet