The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.

Kapitány Claudia (2019) The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kapitány Claudia Ágnes_FEEFGI_TVvend.pdf] PDF
Kapitány Claudia Ágnes_FEEFGI_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Angol cím

The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás angol nyelven

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Kisgyörgy Gábor
Belső
óraadó

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: kitchen designing, history of machines, purchasing process of equipment
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2019. Nov. 28. 13:43
Utolsó módosítás: 2020. Júl. 09. 12:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet