A rovar alapú élelmiszerek piaci bevezetése hazánkban, és azok fogyasztói megítélése

Bita László (2019) A rovar alapú élelmiszerek piaci bevezetése hazánkban, és azok fogyasztói megítélése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Bita László Q6NCKP.pdf] PDF
Bita László Q6NCKP.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2029. December 31..

Download (2MB)
[thumbnail of Bita László_Q6NCKP_KMkom_titkosítás.pdf] PDF
Bita László_Q6NCKP_KMkom_titkosítás.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (58kB)

Magyar cím

A rovar alapú élelmiszerek piaci bevezetése hazánkban, és azok fogyasztói megítélése

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Keresekedelem és Marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Merliot-Almássy Eszter
Belső
főiskolai docens PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Marketing, Tücsökliszt, Új élelmiszerek, Rovarfogyasztás, Piaci bevezetés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Dec. 04. 11:18
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 24. 14:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet