Eger,Szekszárd és Villány borvidékek összehasonlító elemzése

Sipos-Erdősi Barbara (2014) Eger,Szekszárd és Villány borvidékek összehasonlító elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)
[img] PDF
Konzulensi nyilatkozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (693kB)
[img] PDF
Hallgatói nyilatkozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (487kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr Cservák GyörgyNEM RÉSZLETEZETTFőiskolai docenscservak@gmail.com

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bor, Borturizmus, Minőség
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Tamás
Dátum: 2014. Szep. 17. 11:46
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 08. 12:53

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet