Eger,Szekszárd és Villány borvidékek összehasonlító elemzése

Sipos-Erdősi Barbara (2014) Eger,Szekszárd és Villány borvidékek összehasonlító elemzése. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)
[img] PDF
Konzulensi nyilatkozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (693kB)
[img] PDF
Hallgatói nyilatkozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (487kB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr Cservák GyörgyUNSPECIFIEDFőiskolai docenscservak@gmail.com

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Bor, Borturizmus, Minőség
Depositing User: Herczeg Tamás
Date Deposited: 2014. Sep. 17. 11:46
Last Modified: 2015. Apr. 08. 12:53

Actions (login required)

View Item View Item