A magyar és az amerikai kulináris szakoktatás összehasonlítása

Fehér Zsófia (2019) A magyar és az amerikai kulináris szakoktatás összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Fehér Zsófia - A magyar és az amerikai kulináris szakoktatás összehasonlítása.pdf] PDF
Fehér Zsófia - A magyar és az amerikai kulináris szakoktatás összehasonlítása.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatomban a magyar és az amerikai kulináris szakoktatás rendszerét vizsgáltam és hasonlítottam össze. Hipotézisem szerint hazánkban a szakoktatást életkorhoz és egy bizonyos összegű tandíjhoz kéne kötni, ehhez volt kutatási alap a hazai és az amerikai szakoktatási rendszer. Kutatásaim rávilágítottak a magyar szakoktatás (elsősorban a Vendéglátásban) hiányosságaira, ennek kiküszöbölésére pedig javaslatokat tettem dolgozatom végén.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógia Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Üzleti szakoktató alapszak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Thuma Orsolya
Belső
főiskolai docens, pedagógia tanszék

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: szakoktatás, szakképzés, Magyarország, Amerika, vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Dec. 11. 12:53
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 24. 13:42

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet