Abay Márk (2020) Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
| 
              
PDF
 Abay Márk - Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB)  | 
          
Absztrakt (kivonat)
Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk bemutatása szakirodalmi áttekintéssel, mélyinterjúval és kérdőívvel.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | interjú, kérdőíves felmérés, pálinka, pálinkafajták, pálinkafogyasztási szokások | 
| SWORD Depositor: | User Archive | 
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Tímea Brakszatoriszné Jankó | 
| Rekord készítés dátuma: | 2020. Júl. 02. 11:37 | 
| Utolsó módosítás: | 2020. Szep. 22. 12:15 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        
        
