Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk

Abay Márk (2020) Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Abay Márk - Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk bemutatása szakirodalmi áttekintéssel, mélyinterjúval és kérdőívvel.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Dr. Lenkovics BeatrixBelsőfőiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIKLenkovics.Beatrix@uni-bge.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: interjú, kérdőíves felmérés, pálinka, pálinkafajták, pálinkafogyasztási szokások
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Brakszatoriszné Jankó Tímea
Date Deposited: 2020. Jul. 02. 11:37
Last Modified: 2020. Sep. 22. 12:15

Actions (login required)

View Item View Item