Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk

Abay Márk (2020) Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Abay Márk - Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk.pdf] PDF
Abay Márk - Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Pálinkafajták választéka, pálinkafogyasztási szokások és vendéglátóipari felhasználásuk bemutatása szakirodalmi áttekintéssel, mélyinterjúval és kérdőívvel.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Dr. Lenkovics Beatrix
Belső
főiskolai docens, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: interjú, kérdőíves felmérés, pálinka, pálinkafajták, pálinkafogyasztási szokások
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 02. 11:37
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 22. 12:15

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet