Zöld Szállodák versenyképessége Magyarországon

Bogdányi Krisztián (2020) Zöld Szállodák versenyképessége Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Zöld Szállodák versenyképessége Magyarországon.pdf] PDF
Zöld Szállodák versenyképessége Magyarországon.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Szakdolgozatom témája a „Zöld szállodák” versenyképessége Magyarországon. A téma kifejtéséhez és feltárásához primer, illetve szekunder kutatásokat végeztem. Dolgozatom célja az volt, hogy választ kapjak kutatási kérdéseimre és ezáltal rálátásom nyíljon a „zöld szállodák” versenyképességére hazánkban. Szekunder kutatásomhoz a témához illeszkedő szakmai könyveket és már meglévő statisztikai adatokat használtam a magyarországi szállodaiparra vonatkozóan. Internetes források segítségével bemutattam két környezetbarát szálláshelyet, valamint ismertettem a „Zöld Szálloda” pályázat részleteit és feltételeit.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Közgazdasági és Üzleti Tudományok Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dobó Róbert
Belső
egyetemi tanársegéd, Közgazdasági és Üzleti Tudományok Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fenntartható fejlődés, környezetvédelem, pályázatok, versenyképesség, ökoturizmus
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 10:27
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 22. 11:21

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet