Esküvő, mint rendezvény szervezésének és lebonyolításának bemutatása és a kiajánlott ételek leírása a Budapest Marriott Hotelben

Gurmai Gyula (2020) Esküvő, mint rendezvény szervezésének és lebonyolításának bemutatása és a kiajánlott ételek leírása a Budapest Marriott Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka .pdf] PDF
Projektmunka .pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

A dolgozatban bemutatom a rendezvényszervezés folyamatait, az esküvők változásait a 2000. előtti évekhez képest. Emellett a Budapest Marriott Hotel szervezési folyamatait és az ételeket, amiket az esküvői vacsorára kérni lehet ebben a szállodában.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szöcze Anikó
Belső
Mestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Budapest Marriott Hotel, esküvő, esküvőszervezés, munkafolyamat, rendezvény
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Júl. 03. 13:27
Utolsó módosítás: 2020. Szep. 07. 11:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet