Fish consumption and fish market in Hungary

Zatko Gergely (2020) Fish consumption and fish market in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Fish consumption and fish market in Hungary final final.pdf] PDF
Fish consumption and fish market in Hungary final final.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Nowadays everyone is trying to stay healthy, and by this I mean eating healthy food or doing some sort of workouts. Our goal is to increase the intake of beneficial nutrition and lower the noxious ones. This is where we come to the point of this work. Hungary ranks almost the lowest in consuming fish products. Despite the fact that we are tremendously rich in good and delicious fish breeds, people tend to leave out from their selection. This is why I’d like to look after the whole fish trade in Hungary. Every export and import that we make over the years, make a little questionnaire and by analyzing their answers. I would try to find a reason why people chose to eat unhealthy food rather than fish.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hübner Andrea
Belső
egyetemi tanársegéd, Pedagógia Tanszék, KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: fishing, fish trade, food consumption, meat consumption, trading
SWORD Depositor: Archive User
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2020. Aug. 13. 10:40
Utolsó módosítás: 2020. Aug. 24. 09:55

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet