A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások

Albert Szabina Gabriella (2020) A Budapesti Carmel Glatt Kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési Szokások. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Abstract

A Budapesti Carmel Glatt kosher Étterem Működése- Zsidó Étkezési SzokásokProjektmunkám során bemutattam az alapvető zsidó étkezési szokásokat és a kóserság szabályait, majd egy SWOT analízis keretein belül elemeztem a Carmel Glatt Kóser éttermet, működését és a hozzá tartozó "tejes" éttermet.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Nagy MihályBelsőMestertanár, Vendéglátás Tanszék, KVIKNagy.Mihaly@uni-bge.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: kóser, vallás, zsidóság, zsidó vallás, étkezési kultúra
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Brakszatoriszné Jankó Tímea
Date Deposited: 2020. Aug. 13. 10:40
Last Modified: 2020. Sep. 08. 13:13

Actions (login required)

View Item View Item