A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül

Angyal Réka (2020) A turizmus és a vendéglátás kapcsolata a Sir Lancelot Lovagi Étterem példáján keresztül. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Projektmunka_Angyal_Réka.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (705kB)

Abstract

A projektmunka szemlélteti egy étterem szempontjából a  2020-ban kialakult válsághelyzetet, valamint elemzi egy régmúltú étterem sikerességét és működését, illetve számításba veszi a válság utáni lehetőségeit.

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Schultz ÉvaBelsőegyetemi tanársegéd, Turizmus Tanszék, KVIKschultz.eva@uni-bge.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Sir Lancelot Lovagi Étterem, gasztronómia, gasztroturizmus, turizmus, élmény
SWORD Depositor: Archive User
Depositing User: Brakszatoriszné Jankó Tímea
Date Deposited: 2020. Aug. 13. 10:41
Last Modified: 2020. Sep. 08. 13:03

Actions (login required)

View Item View Item