HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában

Baranyi Szabolcs (2010) HACCP rendszer bevezetése az Alföld Pro-Coop Zrt. frissáru raktárában. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of D_14989.pdf] PDF
D_14989.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (646kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nincs adat Nincs adat
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: HACCP-rendszer, Alföld Pro-Coop Zrt., Raktározás
Felhasználói azonosító szám (ID): Szabó Zoltán
Rekord készítés dátuma: 2020. Okt. 19. 14:28
Utolsó módosítás: 2020. Okt. 19. 14:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet