Ételkészítési technológiák a Tulip Inn Millenniumban

Resch Miklós (2015) Ételkészítési technológiák a Tulip Inn Millenniumban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Feltöltendő_JÓ.pdf] PDF
Feltöltendő_JÓ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Ételkészítési technológiák a Tulip Inn Millenniumban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Hunguest Hotel, Ételkészítés, Tulip Inn Budapest Millenium
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 18. 13:47
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 11. 14:56

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet