A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél

Grámán Richárd Archibald (2015) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Sofitel Hotel Budapestnél. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of KészProjektmunka.pdf] PDF
KészProjektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Nemzetközi konyha, Magyar gasztronómia, Étlap elemzés, Sofitel Budapest Chain Bridge, ételkínálat
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 19. 18:14
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 02. 13:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet