A toszkán borok megítélése és a régió borturizmusának ismertsége a magyarok körében

Pesti Botond (2015) A toszkán borok megítélése és a régió borturizmusának ismertsége a magyarok körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Pesti_Botond.pdf] PDF
Pesti_Botond.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Csizmadia András
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bor, Toszkána, Toscana, Borturizmus
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 15. 13:55
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 12:51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet