A magyarországi és a nemzetközi halfogyasztási szokások összehasonlítása, valamint belföldi felhasználás a vendéglátásban

Horváth Zsolt Olivér (2015) A magyarországi és a nemzetközi halfogyasztási szokások összehasonlítása, valamint belföldi felhasználás a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat2015_Horváth_Zsolt.pdf] PDF
Szakdolgozat2015_Horváth_Zsolt.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Halak, Halfogyasztás, Halkereskedelem, Halétel, Nemzetek konyhája
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 15. 12:31
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 21. 10:30

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet