The reaction on nutrition intolerance and allergy given by hospitality and catering industry

Lengyel Enikő (2015) The reaction on nutrition intolerance and allergy given by hospitality and catering industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Lengyel Enikő thesis.pdf] PDF
Lengyel Enikő thesis.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Angol cím

The reaction on nutrition intolerance and allergy given by hospitality and catering industry

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Papp Judit
NEM RÉSZLETEZETT
egyetemi docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Nutrition allergy, Food allergy, Intolerance, Catering and hospitality, Safe
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 18. 06:56
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 26. 10:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet