Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján

Szakál Szabina (2015) Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Regionális jellegű ételek megjelenése a  Berek Halászkert étlapján.pdf] PDF
Regionális jellegű ételek megjelenése a Berek Halászkert étlapján.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) until 2030.

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Gundel János
NEM RÉSZLETEZETT
professor emeritus

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: tájétel, Őrség, Berek Halászkert, Kérdőíves felmérés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 20. 15:13
Utolsó módosítás: 2015. Szep. 14. 09:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet